Personvern

Bittens Trafikkskole AS

Behandling av personopplysninger

Denne websiden er utviklet av TABS AS for Bittens Trafikkskole AS.
TABS AS er databehandler for Bittens Trafikkskole AS.

Opplysninger om deg og din bruk av tjenesten

Informasjon som vises på websiden og/eller som du registrerer på websiden er knyttet til kundeforholdet mellom deg og Bittens Trafikkskole AS.

Opplysninger og annen informasjon du måtte angi på denne websiden videreformidles til Bittens Trafikkskole AS.

Det er trafikkskolen som er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger. Som eier av dine egne personopplysninger har du rett til innsyn i egne opplysninger og har rett til å få data rettet og slettet med visse forbehold.

Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger blir behandlet som du ikke finner svar på her - eller ønsker du innsyn, retting eller sletting av data - kan du kontakte Bittens Trafikkskole AS som er ansvarlig for behandlingen av dine data.

Teknisk informasjon

For å kunne levere tjenesten, for å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby support, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk.

Som de fleste nettsteder benytter websiden seg av informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne. Websiden bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige.

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Ved å bruke websiden samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du ikke ønsker å samtykke til dette, kan du administrere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Det kan du lese mer om her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Kommende aktiviteter

Mørkekjøringsdemonstrasjon (TG)

16. okt / Møt på kontoret. Kle dere etter været, gjerne mørke klær. Ta med elevheftet fra TGK dere som har. / 1.000 kr

Lastesikringskurs BE/B96 (B96)

17. okt / Møt på kontoret i Jernbaneveien 30. / 900 kr

Mørkekjøringsdemonstrasjon (TG)

22. okt / Midlertidig klokkeslett. Mer info kommer / 1.000 kr

Sikkerhetskontroll B (B)

29. okt / Kurs 2.9. Midlertidig dato. Mer info kommer / 350 kr

Ta kontakt

Adresse

Jernbaneveien 30

4370 Egersund

905 06 197

post@bittenstrafikkskole.no

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo