Teoriprøven

Bittens Trafikkskole AS

Teoriprøven

Når kan teoriprøven tas i de ulike klassene?

  • Moped - ved fylte 16 år
  • Lett motorsykkel - ved fylte 15 ½ år
  • Personbil - ved fylte 17 ½ år

Før du kan ta teoriprøven må du ha levert søknad om førerkort og fått den godkjent. Du søker på www.vegvesen.no. Teoriprøven tar du på datamaskin på en trafikkstasjon. Du trenger ikke bestille time til dette; trafikkstasjonen har drop-in, og en kan møte opp mellom kl 09:00 – 13:00 tirsdag og torsdag på Egersund Trafikkstasjon som er nærmest oss. Teoriprøven må være bestått før førerprøve kan bestilles.

 Når du møter fram til prøve må du ha med deg godkjent legitimasjon. I forbindelse med teoriprøven må du passere en synstest. Til alle spørsmålene på teoriprøven er det satt opp flere svar. Bare ett svar er riktig på hvert spørsmål og du setter kryss for det. Du må svare riktig på 85 % av alle oppgavene for å bestå prøven.

Bøker får du kjøpt hos oss og vi anbefaler teoritentamen for øvelse før du dra til Trafikkstasjonen. 

Syns du det er litt vanskelig å lese på egenhånd? Da setter vi gjerne opp teorikurs med trafikklærer. Læreren forklarer, underviser og går grundig igjennom de delene som du syntes er litt vanskelig. Dette kurset foregår i klasserommet i lokalet vårt i grupper med flere elever. 

Lykke til!

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo